Ποδιατρική
 
 


ΤΜΗΜΑ ΠΟΔΙΑΤΡΙΚΟ

Το τμήμα Ποδιατρικής St Irin γίνονται διάφορες θεραπείες Συντηρητικές η Μικροχειρουργικές  για να απαλύνουμε τους πόνους των ασθενών  ώστε να είναι έτοιμοι να πανε στην καθημερινή του δραστηριότητα αμέσως. Τέτοιες παθήσεις είναι οι μυκητιάσεις του δέρματος (δερματοφυτα, καντιντα) η των νυχιών (ονυχοφωση, ονυχολυση,ονυχομυκητιαση), η εισφρηση ονυχος, οι κάλοι η τύλοι η υπερκερατωσεις, και οι μυρμηγκιές κοινώς σκαθάρι. Επίσης το τμήμα Ποδιατρικής διαθέτουν ειδικούς ψηφιακούς αναλυτές πέλματος νέας γενιάς (Πελματογραφος). Η εξέταση είναι πολύ απλή και γρήγορη, διαρκεί μόλις 10sec. και είναι εντελώς ακίνδυνη για τα παιδιά και τους ενήλικες η αθλητές, ενώ τα αποτελέσματα, μας δίδουν με ακρίβεια την εικόνα του πέλματος η του υποδήματος και μέσα από αυτή μπορούμε να διαγνώσουμε αρκετές παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος, από πλατυποδία, υποπόδια μέχρι και σκολίωση. Ακόμα κάνουμε θεραπείες για παθήσεις και σε όπως Πτερναλγιας, Πελματιαίας Απονευρωσιτιδας, Μετατρσαλγιας, Νευρίτιδας του Μορτονς, Οστεοχονδριτιδας, Μαλάκυνση Επιγονατίδας, Περιοσταλγιες, Πτώσεις Μεταταρσίου και Αχίλλειου Τενοντίτιδες.

        

ΤΜΗΜΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΛΥΣΗΣ

Στο τμήμα αυτό με την συνεργασία του παιδονευρολογου, ορθοπεδικού και φυσιοθεραπευτή κάνουμε αποκατάσταση με Κηδεμόνες η Ορθοτικών συνταγών η Τheratog επίδεσης.  Με την  χρήση των πρωτοποριακών  λειτουργικών ορθοτικών έσω υποδήματος - πάτων (FO) με τον συνδυασμό ενός υποδήματος τύπου ποτάκι καταργούμε την χρήση των κηδεμόνων έσω υποδήματος (AFO) στην θεραπεία των ημιπληγικών παιδιών τύπου Ι και ΙΙ έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα, όπου το περπάτημα στις μύτες των ποδιών με αυξημένη κάμψη (λύγισμα) στο ισχίο και γόνατο, ελαφρύ πτώση ποδός, λόρδωσης στην περίοδο στο τέλος της περιόδου της αιώρησης. Γίνεται  επίσης 3D Ανάλυση της Βάδισεως για πριν και μετά εγχειρήσεις, η θεραπεία Botox για διάγνωση η πρόληψη.

     


ΤΜΗΜΑ ΠΟΔΙΑΤΡΙΚΟ

Το τμήμα Ποδιατρικής ΟΡΤΗΟ-FΟΟΤ γίνονται διάφορες θεραπείες Συντηρητικές η Μικροχειρουργικές  για να απαλύνουμε τους πόνους των ασθενών  ώστε να είναι έτοιμοι να πανε στην καθημερινή του δραστηριότητα αμέσως. Τέτοιες παθήσεις είναι οι μυκητιάσεις του δέρματος  η των νυχιών (σαν κιτρίνισμα, άσπρισμα, ξεθώριασμα, φαγούρα του δέρματος η των νυχιών αντίστοιχα), η εισφρηση όνυχος (πολλές φορές οι ασθενείς παραπονιούνται για πόνο μέσα στο νύχι η στη ρίζα του νυχιού η στις άκρες των δάκτυλων  όταν το σεντόνι ακουμπάει το πόδι), οι καλοί η τύλοι η υπερκερατωσεις (παρουσιάζονται μεταξυ-κατω-πανω από τα δάκτυλα, κάτω από το πόδι με την μορφή σκληρύνσεων οι κάποιων κρυστάλλινων εξογκωμάτων) και οι μυρμηγκιές κοινώς σκαθάρι (όπου εμφανίζονται συχνά σε παιδία οι ενήλικες ιδιαίτερα μετά την χρήση κοινών παπουτσιών, κοινών λουτρών η χρήση πισίνας λόγω μετάδοσης τους από παντόφλες  η ύπαρξη υπερίδρωσης).   Επίσης το τμήμα Ποδιατρικής διαθέτουν ειδικούς ψηφιακούς αναλυτές πέλματος νέας γενιάς (Πελματογραφος). Η εξέταση είναι πολύ απλή και γρήγορη, διαρκεί μόλις 10sec. και είναι εντελώς ακίνδυνη για τα παιδιά και τους ενήλικες η αθλητές, ενώ τα αποτελέσματα, μας δίδουν με ακρίβεια την εικόνα του πέλματος η του υποδήματος και μέσα από αυτή μπορούμε να δούμε αρκετές παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος, από πλατυποδία, υποπόδια μέχρι και σκολίωση. Ακόμα κάνουμε θεραπείες για παθήσεις και σε όπως Πτερναλγιας-Περιοσταλγιες (πρωινός η καθημερινός πόνος στη πτέρνα η γύρω από αυτή), Πελματιαίας Απονευρωσιτιδας (πόνος κατά μήκος της πατούσας), Μεταταρσαλγιας- Πτώσεις Μεταταρσίου-Νευρίτιδας του Μορτονς (πόνος η κάψιμο στην πατούσα), Οστεοχονδριτιδας-Μαλάκυνση Επιγονατίδας (πόνοι στα γόνατα), και Αχίλλειου Τενοντίτιδες.
(πόνος στο πίσω  πόδι).

 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΔΙΑΤΡΙΚΗΣ:

 • Επέμβαση  day-clinic (Δεν απαιτείται εισαγωγή στο Νοσοκομείο)
 • Η επεμβάσεις γίνονται ανώδυνα με η χωρίς τοπική αναισθησία
 • Μηδαμινές τομές, ούλες η πόνοι
 • Άμεση επάνοδος του ασθενή στην εργασία του
 • Χρήση Ορθοτικών Πελμάτων μετά από πελματογραφημα για Αποφυγή Εγχειρήσεων με άριστα αποτελέσματα στα περισσότερα μυοσκελετικα αποτελέσματα
 • Μακροχρόνια και όχι προσωρινή θεραπεία των παθήσεων κάτω πόδα
 • Σωστή Αντιμετώπιση και επούλωση των Διαβητικών Πληγών

 

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ

    

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ (ΤΕΣΤ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΤΗΚΟΤΗΤΑΣ, ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ)
Μετράμε με τα τεστ τύπου ΜΠΟΣΚΟ επιστημονικά και μπορούμε να υπολογίζουμε όλες τις μετρήσεις με ηλεκτρονικό υπολογιστή

 

ΤΑΧΥΤΗΤΑ-ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΔΥΝΑΜΗ  

 • ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ
 • ΔΥΝΑΜΗ  (ΙΣΟΚΙΝΗΤΙΚΗ, ΙΣΟΜΕΤΡΙΚΗ, ΠΛΕΙΟΜΕΤΡΙΚΗ, ΕΛΞΗΣ, ΠΙΕΣΗΣ)
 • ΤΑΧΥΔΥΝΑΜΗ (ΑΛΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΤΗΤΑ,  ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ)
 • ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΛΑΣ
 • ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ (σε οπτικό ή ακουστικό ερέθισμα)
 • ΔΕΙΚΤΕΣ ΚΑΜΑΤΟΥ 

ΕΡΩΤΗΣΗ «  ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ?? »

ΑΠΑΝΤΗΣΗ « ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ »


 
 
  © 2010-2016 Web Pages Graphics